logo

plovdivclubs.com

Група P.I.F. свириха за последно в клуб Алкохол
Група P.I.F. свириха за последно в клуб Алкохол

Група P.I.F. свириха за последно в клуб Алкохол

публикувана на 12.03.2012 12:35

 

От събота Алкохол вече не се казва така. Заведението сменя собствеността си, но все още не се знае каква ще бъде новата му концепция, дали ще запази алтернативността си или ще придобие нов вид. Тази новина ще чакаме с нетърпение,защото това място притежава един от най-добрия саунд в града.

Но.... защо не може да се се разработи? Това се питаме и ние. Прекрасно място, прекрасно заведение в центъра на града с прекрасни идеи. Очаквайте тази седмица ексклузиново видео интервю на Plovdiv Clubs с една от собственичките на бара Вера Маринска. Ще я попитаме каква е съдбата на пловдивските заведения, как с еуправлява бар и лоялна ли е конкуренцията?


Група ПИФ имаха честта последни да изпитат удоволствието от това да работят с Алкохол и да свирят пред пълното заведение. Те бяха и една от първите групи, която се качи на сцената на Алкохол преди няколко години. Всичко беше повече от невероятно - сцената, залата, усмивките на хората, но някак си във въздуха виташе едно страно чувство на раздяла. Същото като от абитуриентско парто - хем си на купон, хем нещо те бие в гърдите и те кара да си тръгнеш по-рано. Бе тъжно, но и красиво. Форнтменът на ПИФ- Димо Стоянов с качването си на сцената изригна с "Колело" и разтресе "Сахат тепе" под краката си. От началото до край той не остави нито за секунда дъх на феновете си. 
 

Сайтът Под тепето написа, че друго заведение в Пловдив - Пъзела също каза сбогом в събота? Но дали това е така ще изчакаме, за да видим и този развой на събитията. За последно там свиреха здравите хардкораджии от Delate, които празнуваха 10-годишнина и плакаха за любимата си сцена. Банди като тях вече няма къде да се изявяват. На финала на тежката хава се появи лъч светлина. Тръгна клюка, че евентуално Пъзела може да заживее отново, след сърдечна операция и вливането на кръвта на един от култовите рокаджии под тепетата-Никсъна.

 


 


Седмична програма